Miksi olen ehdolla?
Ekologinen kriisi on aikamme suuri kysymys. Ilmastonmuutos näkyy kaikkialla maailmassa ihmisten elämässä ennustamattomina säinä, lumettomina talvina, satotappioina ja metsätuhoina. Luonnon köyhtyminen on näkymättömämpi ongelma mutta yhtä vaarallinen. Suuri ongelma kaiken taustalla on, että länsimainen elämä on kaukana tasapainosta luonnon kanssa. Suomessakin kulutamme kolmen maapallon edestä.  


Muutos on onneksi kuitenkin jo lähtenyt käyntiin. Toissa vuonna ihmiskunta heräsi ongelmaan tavalla, jota on kuvattu peruuttamattomaksi. Ilmasto on asettunut politiikan agendalle niin, ettei sitä ei saa enää sieltä pois. Tämä on lohdullista, mutta vielä tarvitaan lisää ymmärrystä siitä, että muutoksella on myös kiire.


Tätä sanomaa varten olen ehdolla. Haluan tuoda ilmastonäkökulman kaikkeen Kirkkonummen päätöksentekoon, kannustaa nopeampaan päästöjen vähentämiseen ja ekologisen siirtymän investointeihin. Haluan tuoda esiin ne monet mahdollisuudet ilmaston puolesta toimimiselle, joita kunnassamme on. Uskon myös, että muutos lähtee innostuksesta!  Ylpeästi ekologinen Kirkkonummi on valmis kulkemaan varmasti kohti hiilineutraaliutta ja priorisoimaan ilmastotoimia politiikassa.


Minulla on paljon kokemusta vaikuttamisesta, tietoa ympäristöpolitiikasta ja näkemystä muutoksesta. Olen motivoitunut ja valmis sitoutumaan kotiseutuni kehittämiseen. Tutustu tarkemmin näkemyksiini vaaliohjelmassa ja ota halutessasi yhteyttä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan seuraamaan tai tukemaan kampanjaa!

37 views0 comments

Recent Posts

See All